Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη

Σάββατο, 14 Σεπ, 2013 - 12:57
Το 2ο Εθνικό Τουρνουά Ε3 αυτό το Σαββατοκύριακο στην Τρίπολη

Ξεκινά αύριο Σάββατο το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης, με τη συμμετοχή παιδιών 10 έως 16 ετών από όλη την Πελοπόννησο και Ιόνια Νησιά. Το πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί στα 5 γήπεδα των Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Συλλόγου Αντισφαίρισης Τρίπολης (Αγόρια-Κορίτσια κατηγοριών έως 12 ετών και έως 16 ετών), καθώς και στα 3 γήπεδα του ΔΑΚ Δήμου Τρίπολης (Αγόρια-Κορίτσια κατηγοριών έως 14 ετών).

Είναι η πρώτη φορά που η Τρίπολη φιλοξενεί μία τόσο μεγάλη Αθλητική διοργάνωση, και η διοργάνωση αυτή είναι ο προπομπός ακόμη μεγαλύτερων διοργανώσεων. Χάριν στις σύγχρονες Αθλητικές Eγκαταστάσεις του, ο ΣΑΤ μπορεί πλέον να αναλάβει και να υλοποιήσει Πανελλαδικές ακόμη και Διεθνείς διοργανώσεις, μιας και τα 5 γήπεδά του πληρούν τις προδιαγραφές της ITF (International Tennis Federation), ενώ συνάμα συμπληρώνονται από σύγχρονες και λειτουργικές κτιριακές υποδομές για την άριστη και ποιοτική εξυπηρέτηση Αθλητών, συνοδών και επισκεπτών. Οι εγκαταστάσεις αυτές αποτελούν στολίδι για την Τρίπολη, και δικαίως συγκαταλέγονται στις καλύτερες Πανελλαδικά.

Οι αγώνες διοργανώνονται από τον Σύλλογο Αντισφαίρισης Τρίπολης και την ΑΕΚ Τρίπολης και συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Δήμος Τρίπολης. Τα ταμπλό και το πρόγραμμα των αγώνων θα μπορείτε να τα παρακολουθήσετε τις επόμενες ημέρες από τα επίσημα site του ΣΑΤ (www.tripolitennis.gr), της AEK Τρίπολης (www.tennisaek.com) και της ΣΤ΄ Ένωσης (www.st-enosi.org).

Όσοι επισκεφθούν τις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Συλλόγου Αντισφαίρισης Τρίπολης αυτό το Σ/Κ, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις Σύγχρονες Εγκαταστάσεις του ΣΑΤ και να παρακολουθήσουν αγώνες Tennis από περίπου 70 παιδιά από όλη την Πελοπόννησο και τα Ιόνια Νησιά, τα οποία θα αγωνιστούν στα 5 γήπεδα tennis του ΣΑΤ, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους και πολύ καλό θέαμα.

Το Σάββατο οι αγώνες ξεκινούν από τις 11:00 έως περίπου στις 21:00 και την Κυριακή από τις 9:00 έως το απόγευμα, οπότε αναμένονται οι απονομές των επάθλων.

Για την επικοινωνία & Πληροφορίες: Σύλλογος Αντισφαίρισης Τρίπολης, 6ο χιλ Τρίπολης-Σπάρτης, τηλ 2710-556500, 556700, 698-445-9999, 697-6858-699. www.tripolitennis.gr.Διεύθυνση
6ο χλμ. Ε.Ο. Τρίπολης-Σπάρτης
Τρίπολη, 22100


Επικοινωνία
T: 2710.556500
E-Mail: info@tripolitennis.gr
Φόρμα Επικοινωνίας

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο