Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη

Παρασκευή, 13 Σεπ, 2013 - 20:46
Ξεκίνημα της χρονιάς με ζωντανή μουσική από τον ΣΑΤ
Βραδιά ζωντανής ελληνικής μουσικής πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στις νέες Αθλητικές Εγκαταστάσεις του ΣΑΤ από το Σύλλογο Αντισφαίρισης Τρίπολης και τις Σχολές Πληροφορικής της Ματίνας Παράσχου. Αρκετός κόσμος, μικροί και μεγάλοι, διασκέδασαν με την ορχήστρα και τα τραγούδια τους.

Η βραδιά εκτός από μουσική επιφύλασσε και μία έκπληξη για τους μικρούς φίλους που δεν ήταν άλλη από την αγαπημένη τους κλόουν που τους διασκέδασε με πολλά παιχνίδια.

Επίσης βραβεύτηκε, με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου Αντισφαίρισης, από το δήμαρχο Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη και το ΔΣ ο κ. Ανδρέας Ανδριανόπουλος για τη βοήθειά του στο στήσιμο των νέων εγκαταστάσεων του ΣΑΤ αλλά και για την προσφορά του στον τόπο του την Αρκαδία και συγκεκριμένα το Πικέρνη.

Τη ζωντανή ορχήστρα αποτελούσαν οι Μαρίνος Δελής (Κιθάρα-Τραγούδι), Βάνα Αγγελοπούλου (Κιθάρα-Τραγούδι), Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος (Κιθάρα-Τραγούδι) και Βασίλης Γεωργακόπουλος (πλήκτρα). Δείτε τι είπαν στην κάμερα του ArcadiaPortal.gr τα μέλη του ΔΣ ΣΑΤ Θεοδωρόπουλος Βαγγέλης και Πέτρος Καλτεζιώτης, ο πρόεδρος του ΣΑΤ Θανάσης Αργειτάκης, η ιδιοκτήτρια των Σχολών Πληροφορικής Ματίνα Παράσχου, ο κ. Ανδρέας Ανδριανόπουλος αλλά και τη βράβευσή του από το δήμαρχο Τρίπολης κ. Σμυρνιώτη.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση:
http://tripolitennis.gr/index.php?id=43&galAlbum=22


Διεύθυνση
6ο χλμ. Ε.Ο. Τρίπολης-Σπάρτης
Τρίπολη, 22100


Επικοινωνία
T: 2710.556500
E-Mail: info@tripolitennis.gr
Φόρμα Επικοινωνίας

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο