Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη

Παρασκευή, 13 Σεπ, 2013 - 20:51
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το "3ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΕΩΣ 10 ΕΤΩΝ"

Την Κυριακή 26 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στις νέες εγκαταστάσεις του Συλλόγου Αντισφαίρισης Τρίπολης το 3ο Περιφερειακό πρωτάθλημα Τέννις για παιδιά έως 10 ετών. Στους αγώνες οι συμμετοχές παιδιών ξεπέρασαν τις εκατό με συλλόγους από ολόκληρη την Πελοπόννησο και τη Ζάκυνθο.

Το πρωτάθλημα διήρκησε έως αργά το απόγευμα και οι μικροί αθλητές, προπονητές, συνοδοί και συγγενείς των σωματείων έμειναν πραγματικά εντυπωσιασμένοι από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις στου Σ.Α.Τ. Εγκαταστάσεις που σύμφωνα με αναφορές αρκετών προπονητών και ανθρώπων συλλόγων που συμμετείχαν στο 3ο Ενωσιακό πρωτάθλημα παραδέχθηκαν ότι μπορούν να φιλοξενήσουν μεγάλες εγχώριες διοργανώσεις στο μέλλον.

Η προσέλευση των αθλητών ξεκίνησε από τις εννέα το πρωί της Κυριακής και λίγο αργότερα πραγματοποιήθηκαν οι δηλώσεις των νεαρών αθλητών, για να ξεκινήσουν οι αγώνες λίγη ώρα αργότερα. Παιδικές φωνές στα πέντε συνολικά ανοιχτά γήπεδα που φιλοξένησαν τους αγώνες με πολύ μεγάλη διάθεση και όρεξη από τους συμμετέχοντες μικρούς αθλητές και αθλήτριες. Μοναδική ίσως πρόβλημα στη διάρκεια των αγώνων ήταν ο δυνατός αέρος που επικρατούσε στην Αρκαδική πρωτεύουσα.

Παράλληλα με τη διεξαγωγή του Ενωσιακού πρωταθλήματος το οποίο έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Σ.Α.Τ. σε πολύ όμορφο χώρο μέσα στο πράσινο και στα δέντρα πραγματοποιήθηκε και εργαστήρι Ζωγραφικής υπό την επίβλεψη του ιδιαίτερα ταλαντούχου Ζωγράφου και αποφοίτου της Σχολής Καλών Τεχνών, Νίκου Τσαρουχά. Στο εργαστήριο ζωγραφικής παιδιά που βρίσκονταν στις εγκαταστάσεις είχαν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν μαζί με τον κ. Τσαρουχά και να μάθουν μερικά πολύτιμα μυστικά ζωγραφικής. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και τα παιδιά απόλυσαν αυτό την ωραία εμπειρία δημιουργώντας πολύ όμορφες ζωγραφιές σε παλέτες!



Διεύθυνση
6ο χλμ. Ε.Ο. Τρίπολης-Σπάρτης
Τρίπολη, 22100


Επικοινωνία
T: 2710.556500
E-Mail: info@tripolitennis.gr
Φόρμα Επικοινωνίας

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο