Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη

Κυριακή, 10 Ιούν, 2018 - 21:36
Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το TRIPOLIS OPEN JUNIOR 2018

Την Κυριακή 10 Ιουνίου διεξήχθη στις εγκαταστάσεις μας το TRIPOLIS OPEN JUNIOR 2018 για μικρούς αθλητές κόκκινου και πορτοκαλί επιπέδου.

Είναι η πρώτη χρονιά που ο Σ.Α.Τρίπολης οργανώνει open τουρνουά junior με στόχο την καθιέρωσή του, καθώς θα διεξάγεται κάθε χρονιά στα πλαίσια του μεγάλου ετήσιου τουρνουά TRIPOLIS OPEN 2018. 

Σε πολύ ευχάριστο κλίμα,όλα τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν με στόχο τη διασκέδαση και την προσωπική βελτίωση και όχι το αποτέλεσμα.Γενικός σκοπός της διοργάνωσης ήταν η απόκτηση εμπειριών συμμετοχής σε αγώνες και η αύξηση της αυτοεκτίμησης των παιδιών.

Οι αγώνες ξεκίνησαν το πρωί με το κόκκινο επίπεδο, όπου τα παιδιά χωρίστηκαν σε ομάδες των 2 αθλητών και έπαιξαν όλοι με όλους (σύστημα round-robin) .Στη συνέχεια ακολούθησαν τα παιχνίδια του πορτοκαλί επιπέδου με το ίδιο σύστημα διεξαγωγής αγώνων και η ημέρα έκλεισε με τις απονομές μεταλλίων σε όλους τους μικρούς αθλητές,ως επιβράβευση για τη συμμετοχή τους.

Η Διοίκηση και οι προπονητές του Συλλόγου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τα παιδιά,τους συνοδούς-προπονητές και τους γονείς για τη συμμετοχή τους και την παρουσία τους στους αγώνες.

Επόμενο ραντεβού σε λίγες ημέρες στο TRIPOLIS OPEN 2018 με την έναρξη της διεξαγωγής αγώνων των κύριων κατηγοριών την Παρασκευή 15 Ιουνίου! Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι μέχρι και την Τετάρτη 13 Ιουνίου και ώρα 21:00!

Σας περιμένουμε όλους για να παρακολουθήσουμε για άλλη μια χρονιά συναρπαστικούς αγώνες!

 

 Διεύθυνση
6ο χλμ. Ε.Ο. Τρίπολης-Σπάρτης
Τρίπολη, 22100


Επικοινωνία
T: 2710.556500
E-Mail: info@tripolitennis.gr
Φόρμα Επικοινωνίας

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο