Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη

Παρασκευή, 11 Μάι, 2018 - 08:51
ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Ε3 ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ-ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 14 ΕΤΩΝ 12-13/5/2018 ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η ΣΤ"ΕΝΩΣΗ Αντισφαίρισης Πελοποννήσου και ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Τρίπολης (Σ.Α.Τ.) , ανακοινώνουν οτι θα διεξαχθεί στην Τρίπολη, στις εγκαταστάσεις του Σ.Α.Τ. , το ενωσιακό βαθμολογούμενο πρωτάθλημα τέννις κατηγορίας Ε3 για αγόρια και κορίτσια κάτω των 14 ετών, το Σαββατοκύριακο 12-13/5/18.

Αξίζει να σημειωθεί οτι οι αγώνες είναι βαθμολογούμενοι και οι βαθμοί προσμετρούνται από την Ελληνική Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ) στην πανελλήνια κατάταξη των αθλητών για την κατηγορία τους. Αποτελεί τιμή για τον Σ.Α.Τ. και σημαντικό αθλητικό γεγονός για την Τρίπολη, η ανάθεση περιφερειακών αγώνων τέννις, αφού με αυτό τον τρόπο η πόλη μας γίνεται το σημείο αναφοράς σημαντικών αγώνων τέννις πανελλαδικά και ταυτόχρονα ενισχύεται ο αθλητικος τουρισμός, με σημαντικα οφέλη για την τοπική οικονομία.

Ο Σ.Α.Τ. θα εκπροσωπηθεί από τους αθλητές των αγωνιστικών του τμημάτων, Γκουντάνη Βασ'ιλη, Καλτεζιώτη Ελένη, Μπούζου Ελεάννα και Μητροπούλου Νανά.

Η διοίκηση του συλλόγου καλεί τους συμπολίτες μας να επισκεφθούν με τα παιδιά τους τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Σ.Α.Τ., στο 6ο χλμ. Τρίπολης-Σπάρτης, να παρακολουθήσουν συναρπαστικούς αγώνες και να απολαύσουν τις όμορφες στιγμές που προσφέρει το άθλημα του τέννις.

Όλα τα προγράμματα και τα αποτελέσματα του τουρνουά θα δημοσιεύονται live από την επιδιαιτητή των αγώνων μέσω του e-efoa.gr

ΩΡΕΣ SIGN IN ΣΑΒΒΑΤΟ 12/5/18

 https://drive.google.com/file/d/1nVB9_puoukOQHlilFh6rax8z7urialUS/viewΔιεύθυνση
6ο χλμ. Ε.Ο. Τρίπολης-Σπάρτης
Τρίπολη, 22100


Επικοινωνία
T: 2710.556500
E-Mail: info@tripolitennis.gr
Φόρμα Επικοινωνίας

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο