Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη

Τετάρτη, 9 Μάι, 2018 - 22:06
Πανελλήνιοι αγώνες tennis στον Σ.Α.Τ.

Τους καλύτερους τενίστες του μέλλοντος υποδέχεται ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Τρίπολης.

Τα αστέρια του μέλλοντος στο Tennis υποδέχεται, στις πρότυπες αθλητικές εγκαταστάσεις του στην Τεγέα, ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Τρίπολης (Σ.Α.Τ.) τον Φεβρουάριο.

Για πέντε ημέρες, από τις 02 έως και τις 06 Φεβρουαρίου 2018, ο Σ.Α.Τ. θα φιλοξενήσει τους Πανελλήνιους Αγώνες Τένις , όπου αγόρια και κορίτσια ηλικίας έως 16 ετών (U16 και U12) θα προβάλλουν το ταλέντο τους, διεκδικόντας μια θέση στην κατάταξη.
Θέαμα και δυνατές συγκινήσεις είναι όσα υπόσχονται οι καλύτεροι αθλητές στις κατηγορίες τους, σε ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης.

Οι αγώνες είναι βαθμολογούμενοι και η συμμετοχή έχει να ξεπεράσει τους 180 αθλητές, που μαζί με τους γονείς τους και τους προπονητές των συλλόγων θα δημιουργήσουν σημαντική επισκεψιμότητα στην Αρκαδία για περισσότερες από πέντε ημέρες.

Η επιλογή του Σ.Α.Τ. από την Ελληνική Ομοσπονδία Αντισφαίρισης για τη διοργάνωση των Πανελλήνιων Αγώνων, με κριτήριο ότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου είναι από τις πιο σύγχρονες της Πελοποννήσου, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και αναγνώριση των προσπαθειών του συλλόγου για την ανάδειξη του αθλήματος του Τένις.

Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί, επίσης, ότι η Αρκαδία διαθέτει τις δυνατότητες να αναδειχτεί ως τόπος διεξαγωγής σημαντικών τουρνουά τένις, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού και στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Α.Τ., καλεί όλους να δώσουν το «παρών» στο σημαντικό αυτό αθλητικό γεγονός και να παρακολουθήσουν συναρπαστικούς αγώνες από τους καλύτερους νέους αθλητές στο άθλημα του τένις.

Όλες τις ημέρες η Οργανωτική Επιτροπή θα δημοσιοποιεί το πρόγραμμα και τις ώρες διεξαγωγής των αγώνων στο e-efoa.gr, όπου θα μπορεί να ενημερώνετε ο κόσμος και για τα live αποτελέσματα των αγώνων.Διεύθυνση
6ο χλμ. Ε.Ο. Τρίπολης-Σπάρτης
Τρίπολη, 22100


Επικοινωνία
T: 2710.556500
E-Mail: info@tripolitennis.gr
Φόρμα Επικοινωνίας

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο