Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη

Τετάρτη, 18 Σεπ, 2013 - 02:13
Με επιτυχία διεξάχθηκε το 2ο Εθνικό Τουρνούα Ε3 στην Τρίπολη
Η οργανωτική επιτυχία των περιφερειακών αγώνων τένις το Σαββατοκύριακο 14 & 15 Σεπτεμβρίου στην Τρίπολη, θέτει τις βάσεις και δημιουργεί τις προσδοκίες ότι στο μέλλον η Τρίπολη θα διεκδικήσει σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις τένις.

Η περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Δήμος Τρίπολης παρείχαν σημαντική στήριξη για την διοργάνωση των αγώνων. Οι αγώνες διεξήχθησαν στις νέες εγκαταστάσεις του Σ.Α.Τ ( πέντε γήπεδα) και του Δ.Α.Κ Τρίπολης (τρία γήπεδα) και συμμετείχαν αγόρια κορίτσια 12-14 και 16 ετών από την Πελοπόννησο και τα Ιόνια Νησιά. Είναι η πρώτη φορά που η Τρίπολη φιλοξενεί το συγκεκριμένο τουρνουά. Αξίζει να σημειωθεί ότι για την διεκδίκηση των αγώνων, συνεργάστηκαν οι σύλλογοι τένις της Τρίπολης, ΑΕΚ και Σ.Α.Τ. Στις εγκαταστάσεις του Σ.Α.Τ αγωνίστηκαν αγόρια & κορίτσια ηλικίας 12 και 16 ετών και στο ΔΑΚ αγόρια και κορίτσια 14 ετών.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Τρίπολης Ιωάννης Σμυρνιώτης μετά την απονομή των μεταλλίων στους νικητές «η διοργάνωση σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων στην πόλη μας αποτελεί στρατηγικό σχεδιασμό για τον Δήμο αφού αναπτύσσει τον αθλητικό τουρισμό και η Τρίπολη εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο το φυσικό της πλεονέκτημα: την γεωγραφική της θέση στο κέντρο της Πελοποννήσου και την μικρή απόσταση από την πρωτεύουσα».


Διεύθυνση
6ο χλμ. Ε.Ο. Τρίπολης-Σπάρτης
Τρίπολη, 22100


Επικοινωνία
T: 2710.556500
E-Mail: info@tripolitennis.gr
Φόρμα Επικοινωνίας

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο