Σ.Α.Τ. 5 γήπεδα τέννις, Τρίπολη
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑTAΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Στο 6ο χλμ. της Εθνικής Οδού Τρίπολης-Σπάρτης, λίγα λεπτά από το κέντρο της Τρίπολης, δημιουργήσαμε τις νέες εγκαταστάσεις του συλλόγου μας.  Πέντε ανοιχτά γήπεδα tennis, εξέδρες, χώρος στάθμευσης, μεγάλες κτιριακές εγκαταστάσεις που αποτελούνται από  την γραμματεία, το  χώρο αναψυχής και το προπονητήριο. 

ΓΗΠΕΔΑ TENNIS
Τα πέντε γήπεδα tennis με το εξαιρετικό δάπεδο DECOTURF-PRO (είναι το δάπεδο που χρησιμοποιείται στο US OPEN) πλαισιώνονται από δύο εξέδρες χωρητικότητας 300 και 250 ατόμων αντίστοιχα, για άνετη θέαση των αγώνων και των προπονήσεων. Σε συνδυασμό με τον σύγχρονο φωτισμό των γηπέδων οι εγκαταστάσεις προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον αθλούμενο.



ΠΕΡΙΒΑΛΛΩΝ ΧΩΡΟΣ 

Ανάμεσα στις κτιριακές εγκαταστάσεις και στα γήπεδα, υπάρχει διαμορφωμένος χώρος για φιλοξενία των εκδηλώσεων του συλλόγου καθώς και για θέαση των αγώνων/προπονήσεων. Εντός των εγκαταστάσεων του συλλόγου υπάρχει μεγάλος χώρος για την ασφαλή και άνετη στάθμευση των αυτοκινήτων των αθλητών και επισκεπτών.



ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ
Η αίθουσα αναψυχής, επιφάνειας 250 τ.μ., έχει θέα στα γήπεδα του tennis. Στο χώρο υπάρχουν μηχανήματα παροχής αναψυκτικών και τροφίμων, υπολογιστής με πρόσβαση στο Ίντερνετ, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα παρακολούθησης αγώνων μέσω projector σε μεγάλη οθόνη προβολής. Ο χώρος διαθέτει θέρμανση ενώ υπάρχουν και τουαλέτες. Δίπλα στον χώρο αναψυχής βρίσκεται η γραμματεία του συλλόγου όπου μπορείτε να πάρετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε.


ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ

Στο ισόγειο του κτιρίου και στο ίδιο επίπεδο με τα γήπεδα tennis βρίσκεται το προπονητήριο του συλλόγου. Μια μεγάλη αίθουσα 400 τετραγωνικών μέτρων με αθλητικό δάπεδο σε όλη της την επιφάνεια, προκειμένου να εξασφαλίζει την ποιοτικότερη και ασφαλέστερη άθληση των μελών μας. Σε αυτό τον χώρο υπάρχουν τραπέζια ping-pong, όργανα γυμναστικής καθώς και αποδυτήρια αντρών και γυναικών.

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΓΗΠΕΔΩΝ ΤΕΝΝΙΣ
Για τα γήπεδα tennis επιλέξαμε την επιφάνεια DecoTurf Pro. Είναι η καλύτερη επιφάνεια για γήπεδα tennis, καθώς τα μεγαλύτερα τουρνούα του κόσμου διεξάγονται σε επιφάνειες DecoTurf, επειδή οι επαγγελματίες αθλητές όπως και οι οργανωτές το ζητούν.

Deco


Το σύστημα DecoTurf επιλέχτηκε ως δάπεδο για το US OPEN, τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και του Πεκίνου και πολλές άλλες μεγάλες διοργανώσεις.

Οι επιφάνειες DecoTurf είναι ασύγκριτες ως προς την ποιοτητά τους, παρέχουν ελαστική επιφάνεια μεγάλου πάχους, ακριβή έλεγχο ταχύτητας, μέγιστη άνεση και εξαιρετική διάρκεια. Είναι επίσης εγκεκριμένες από την Διεθνή Ομοσπονδία Tennis (ITF approved).



ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟΥ
Για το κλειστό προπονητήριο επιλέξαμε το ειδικό αθλητικό δάπεδο Tarkett Omnisports/Reference.

tarkett

Πρόκειται για αθλητικό δάπεδο υψηλών επιδόσεων σχεδιασμένο για όλα τα επίπεδα άθλησης. Με το συγκεκριμένο δάπεδο επιτυγχάνεται απορρόφηση κραδασμών κατά 27%.

omni2

Η επιφάνεια του προσφέρει αντι-βακτηριακή και αντι-μυκητιακή προστασία στους αθλούμενους.

Πληρεί όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής οδηγίας EN 14904 για κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις. 

Omni3
Διεύθυνση
6ο χλμ. Ε.Ο. Τρίπολης-Σπάρτης
Τρίπολη, 22100


Επικοινωνία
T: 2710.556500
E-Mail: info@tripolitennis.gr
Φόρμα Επικοινωνίας

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο

Απαραίτητο πεδίο